Aura Healing

Ik ben Aura- Chakra Practioner. Dit houdt in dat ik je aura kan vitaliseren/schoonmaken en je een healing kan geven op fysiek gebied.

Vitalisatie

Een aura vitalisatie is zeer ontspannend en helend, net als bij een ‘fysieke massage’. Ik noem het wel eens ‘een energetische massage’.
Ik maak verschillende lagen in je aura schoon, zodat alles wat zich ongewenst heeft opgestapeld een schoonmaakbeurt krijgt. Dit werkt letterlijk vitaliserend en maakt dat je je vaak een stuk lichter voelt. Het kan ook veel in beweging brengen, daar is niet persé klachtbehandeling voor nodig.

Deze behandeling duurt zo’n 45 minuten.

Klachtbehandeling

Bij de behandeling van een klacht voel ik waar aandacht nodig is, of je geeft het zelf aan. Ik haal daarbij verstorende energie weg. Mensen die aura’s zien, zien dit werkelijk als knopen. Dit kan ter grootte van een naaldje zijn, maar ook van hele ‘bloemkolen’. Mijn manier van waarnemen is het aanvoelen.
Vervolgens geef ik een heling met mijn handen. Er gaat meestal een krachtige, warme of soms een verkoelende energie door. Jouw systeem ontvangt dat wat nodig is op dat moment. Kijk hier voor verdere uitleg.

Deze behandeling duurt samen met de vitalisatie zo’n 60 – 75 minuten minuten.

N.B.  Om veiligheidsredenen voor de cliënt en mezelf geef ik geen energiebehandelingen aan mensen met psychiatrische klachten en/of aanleg voor psychose.