Qi work

Heb je fysieke klachten, of ben je vermoeid, zou je meer ontspanning in je lichaam willen voelen of rust in je hoofd? Een healing is daarbij zeer ondersteunend. Het kan helpen op je weg naar herstel. Als ik een behandeling geef, doe ik dat geheel met jouw toestemming en stem ik me af op je eigen innerlijke kracht.

Je fysieke lichaam is verbonden met meerdere energetische lagen, of energievelden. O.a. het etherisch lichaam, het emotioneel lichaam, het mentaal lichaam, en het astraal lichaam. Als er blokkades in je fysieke lichaam voorkomen, zijn deze ook verbonden met blokkades in je aura. Meestal ligt de focus op herstel van het fysieke lichaam, maar worden de andere lagen vergeten.

Oorspronkelijk zijn we een geheel van energie en is alles met elkaar verbonden. Als je je hier bewust van bent, is ook dat een stap dichter bij herstel.

Mijn uitgangspunt bij een behandeling is dat je samen sterk bent en zo meer in beweging kan brengen. Een healing geeft je wat je op dat moment nodig hebt.

Hoe ik werk

Misschien heb je een specifieke klacht waar je aandacht voor wilt, of hou je het liever open. Ik stem me af op jou, ga uit mijn denken en laat mijn handen het werk doen. Bij iedere persoon ontstaat een unieke beweging in het energieveld. Het kan zijn dat ik met mijn handen veeg, wapper, golvende bewegingen maak, of met mijn vingers knip. De juiste manier ontstaat vanzelf.
I.p.v. een lichaamsmassage is het als het ware een ‘auramassage’. Wat opgeruimd kan worden, wordt opgeruimd. Er ontstaat weer ruimte!

Jij bent zélf je grootste heelmeester. Ik maak dan ook geen gebruik van symbolen (zoals bij Reiki) en vraag geen hulp van buitenaf (kosmos / E.T.’s / engelen), maar verbind me met jou(w) bron-zelf, en stem me af op jouw energieveld.
Ik kan je niet lezen of door je heen kijken. Heel soms krijg ik een ingeving. Deze informatie zal ik dan met je delen.

Eng is het zeker niet. Het is bijzonder en fijn om het te ervaren, ontspannend ook. Mensen voelen soms tintelingen, zien licht of kleuren, of voelen alleen een diepe rust.
En je hoeft er zelf niets voor te doen, behalve naar de wijsheid van je lichaam luisteren. Er kan een fysieke en/of emotionele reactie zijn de dagen na de behandeling. Hou daar rekening mee. Er wordt vaak wat in gang gezet…

Sluit een bezoek aan je huisarts of specialist niet uit bij fysieke of geestelijke klachten.
Om veiligheidsredenen voor de cliënt en mezelf geef ik geen energiebehandelingen aan mensen met psychiatrische klachten en/of aanleg voor psychose.