Nieuwjaarsgroet en kleine Sabbatical

Mijn wens voor 2023 is dat je de weg naar binnen kan (blijven) vinden in deze wereld en tijd die zo veel van ons vraagt. Dat je dicht bij jezelf kunt blijven, waar je ook in geraakt wordt. Dat je je prachtige krachtige zelf kan blijven voelen en voeden.

2022 was een bloeiende tijd voor mijn praktijk, die overging in een tijd van introspectie.
In het najaar kreeg ik pijn in mijn hand vanwege een verdikking in mijn handpalm. Het begin van een Triggerfinger. Ik ben toen gestopt met de massages. Dat ik daarna even flink ziek werd, voelde als een grote schoonmaak. Het maakte dat ik kon voelen hoe moe ik eigenlijk was en wat zich dieper in mij afspeelde. De vraag rees: hoe kan en wil ik verder? Ik besloot een MINI-SABBATICAL te houden. Dat betekent dat op dit moment mijn PRAKTIJK tijdelijk GESLOTEN is!

In 2022 heb ik mogen leren over FONOFERESE, het werken/helen met de trilling van stemvorken. En over het masseren van FASCIA, het bindweefsel dat alles met elkaar verbindt in je lichaam. Ik zal hier meer over gaan delen, het is zo interessant!

In 2023 ga ik me meer bezig houden met energiewerk. Werken met LICHTtaal, klank en frequentie. Zowel in de vorm van healing als in de vorm van tekeningen en schilderijen.
Heel fijn om hier in te duiken, dus ik duik weer even onder 😄💦

Ik wens jullie een ontspannen, liefdevol en creatief jaar toe! ❤

Margreet – Praktijk Maj

Lichttaal-tekening