Qi work

‘Qi’ staat voor levensenergie. In mijn behandelingen werk ik graag met deze alom aanwezige, altijd beschikbare, levengevende energie.
Heb je fysieke klachten, en/of zou je meer balans in jezelf willen ervaren? De Qi-healing is daarbij zeer ondersteunend.

Je fysieke lichaam is verbonden met meerdere energetische lagen, je energieveld. O.a. het etherisch lichaam, het emotioneel lichaam, het mentaal lichaam, en het astraal lichaam. Als er iets mentaal niet in balans is, is de informatie al in jouw energieveld (je aura)  aanwezig en uit zich daarna pas fysiek. Meestal ligt de focus op herstel van het fysieke lichaam, terwijl de andere lagen worden vergeten. Omgekeerd werkt het ook. Als je wilt werken aan een fysieke klacht, terwijl de informatie nog in je energieveld aanwezig is, zal dit een stuk lastiger zijn en zal de klacht eerder terugkomen. Bewustzijn hierop is helend.

Hoe ik werk

Misschien heb je een specifieke klacht waar je aandacht voor wilt, of hou je het liever open. Ik stem me af op jouw kern, jouw heelheidswezen, en wat je jezelf wilt geven op dat moment. Ik ga uit mijn denken en werk geheel intuïtief. Ik ‘weet’ waar ik moet zijn met mijn handen en reageer met bewegingen. Het kan zijn dat ik met mijn handen veeg, wapper, golvende bewegingen maak, ‘lichttaal’ schrijf, of met mijn vingers knip. De juiste manier ontstaat vanzelf. Een voorbeeld van een behandeling lees je HIER.

Mijn uitgangspunt is dat je je eigen heelmeester bent. Jouw lichaam draagt de herinnering aan het heel en compleet zijn. Ik werk in afstemming met jouw bron.
Als er een gevoel of gedachte bij me opkomt die voor jou van belang is, zal ik deze informatie met je delen.

Ik krijg vaak terug dat het bijzonder en fijn is om het te ervaren, ontspannend ook. Mensen voelen soms tintelingen, zien licht of kleuren, zien beelden, of voelen een diepe rust.
Je hoeft er zelf niets voor te doen, behalve naar de wijsheid van je lichaam luisteren. Er kan een fysieke en/of emotionele reactie zijn de dagen na de behandeling. Houd daar rekening mee. Je lichaam went aan een nieuwe balans.

Sluit een bezoek aan je huisarts of specialist niet uit bij fysieke of geestelijke klachten.
Om veiligheidsredenen voor de cliënt en mezelf geef ik geen energiebehandelingen aan mensen met psychiatrische klachten en/of aanleg voor psychose.